top of page
Insta_01.jpg

Over ons

Joytoyz is een bedrijf dat zijn klanten van dienst wil zijn met kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van gezondheid en wellness. Onze producten zijn gemaakt van moderne, hygiënische materialen en kunnen altijd veilig worden gebruikt. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Wie koopt bij Joytoyz kan zeker zijn van een bevredigend product voor een concurrerende prijs. 

 

Missie

Met de producten van Joytoyz wordt het taboe op seksspeeltjes verder doorbroken en wordt schaamte verleden tijd. Joytoyz gunt iedereen de gewenste ontspanning, waar en wanneer dat maar mogelijk is. 

 

Visie

Joytoyz heeft als doel om kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten op de markt te brengen zonder dat men zich schaamt voor gebruik van deze producten. Een belangrijke USP is een tasje voor de speeltjes dat je gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen zonder je te hoeven schamen. Daarnaast worden de producten vervaardigd met een minimale belasting voor het milieu en wordt het gebruik van batterijen zoveel als mogelijk vermeden. De materialen zijn uitermate geschikt voor recycling waardoor 90% van de producten, na afschrijving, een nieuw leven krijgt.

Contact us
bottom of page